Til kommunens hjemmeside
Link til Børneintra

Hverdagen i Myretuen

Kl.6.15 Åbner børnehaven, og der er mulighed for at spise morgenmad. Der sidder altid en voksen ved bordet, og der serveres hjemmebagte (lune) boller og havregryn. Morgenmaden ryddes væk kl. 8.00.
 
Kl.9.30–11 Spiser vi frugt og laver aktiviteter med vores fordybelsesgruppe.
 
Kl.11-12.00 Spiser vi frokost i små grupper. Vi har en forældrearrangeret frokostordning, som børnene kan tilmeldes, eller de kan spise den medbragte madpakke.
 
Kl.12.00-13.30  Middagslur for de børn, der har behov for det.
 
Kl.12.00–13.30 Alle børn leger på legepladsen.
 
Kl.13.30–14.15 Er der eftermiddagscafée. Her serveres frugt og brød, hvis barnet er tilmeldt frokostordningen - og ellers spises den medbragte eftermiddagsmad.
 
Kl.14.30–16.30 Leg, aktiviteter og oprydning inde og ude.
 
 
 
 

 

Fødselsdage i Myretuen

Vi fejrer barnets fødselsdag i fordybelsesgruppen. Vi synger fødselsdagssang og spiser lækker frugt, der er pyntet med flag. Der bliver sørget for, at barnet føler sig i centrum og dermed mærker, at det er hans/hendes dag. I skal som forældre ikke medbringe noget. Børnehaven sørger for dette.

Ønsker I at invitere til børnefødselsdag i hjemmet, skal dette gøres uden at børnehaven involveres.
 
 

Frokostordning i Myretuen.

Vi har en forældrearrangeret frokostordning. At den er forældrearrangeret betyder, at I forældre har mulighed for at vælge, om jeres barn skal deltage i frokostrodningen i modsætning til den kommunale frokostordning, hvor alle børn på forhånd er tilmeldt.

Maden er minimum 85 % økologisk og opfylder fødevarestyrelsens anbefalinger til et sundt måltid. Den er udviklet med udgangspunkt i børns smag og behov og med en 8 ugers menuplan, er der sikret en stor variation. Der tages hensyn til religiøse forhold og individuelle behov som f.eks. fødevareintolerance.

Prisen for den forældrebetalte frokostordning er p.t. 587 kr. om måneden i 11 mdr. Betalingen opkræves af pladsanvisningen samen med betaling for børnehavepladsen. I ugerne 28-29-30, hvor der er feriepasning i en anden institution, er der ingen frokostordning.